Rólunk

Olyan termékeket adunk az embereknek, amik a fenntarthatóbb, élhetőbb földért vannak.

Mi vagyunk a jövő!

Csatlakozz te is!

Mit jelent pontosan a zöld webshop fogalma?

Azt jelenti, ha tőlünk vásárolsz, egy nálunk sokkal nagyobb környezetmentő és védő törekvésnek.

Minden Proofcase telefontok eladása után 15%-ot jelenleg faültetésre fordítunk. Később ezt szeretnénk több hasonló tevékenységgel kibővíteni, hogy élhetőbb, tisztább és fenntarthatóbb környezetet biztosítsunk a jövő nemzedékei számára is.
Ez az összeg lehet nem tűnik elsőre soknak, de hiszünk abban, hogy együtt képesek vagyunk változást hozni!

Faültetés

Vásárlásoddal segítesz nekünk minél több fát ültetni, nem csak itthon, hanem a környező országokban is.

Szemét szedés

Támogatod, azokat a szervezeteket akik a szemetet távolítják el az óceánokból és partjaikról.

Tiszta levegőért

A faültetés és a környezet zöldítéséért tett törekvéseinknek köszönhetően, tisztul a levegő ott ahol jelen vagyunk.

Műanyagmentes élet

A bioplasztik a jövő! Ez az anyag, megfelő körülmények között két hónap alatt teljesen lebomlik, így támogatva a környezetet.

Hamarosan, sokkal többet fogunk tenni a földért és a szebb, élhetőbb környezetért! Tarts velünk és segítsd a vásárlásoddal a jótékony munkánkat!

Köszönjük!

Maradj naprakész a zöldebb világért:

Ismerd meg a csapatunkat

Attila

CEO & Sales Manager

Dani

CEO & Project Manager

Gyakran Ismételt Kérdések:

Az általunk forgalmazott termékek mindegyike növényi rost alapú anyagból készülnek, amelyek komposztálva 6-18 hónap alatt lebomlanak. A lebomlás folyamata során tápanyagokat juttatnak a

Igyekszünk a lehető leggyorsabban feldolgozni a rendeléseket. A csomag érkezése a feldolgozástól számított 2-3 munkanapon belül várható. Minden kiszállítási információról e-mailben küldünk értesítést. Továbbá a rendelés állapota is ellenőrizhető ezen a linken.

Kétféle fizetési mód közül lehet választani webáruházunkban. Bankkártyás fizetés esetében a tranzakció a Paylike internetes rendszerén keresztül zajlik, az utánvétes fizetés pedig a máshol is megszokott módon történik a termék átvételekor. Kérjük mindig álljon rendelkezésére elegendő készpénz vagy esetleg bankkártya a csomag átvételéhez.

Ez így van. A folyamat kétféleképpen nézhet ki. Az első, hogy összegyűjtjük egy bizonyos időszak rendeléseinek számát(pl. ősz. tél), plusz az időjárás is engedi akkor berendeljük a facsemetéket. Majd az előre leegyeztetett helyszíneken amelyek többnyire községek és városok szoktak lenni, elültetjük a fákat.

A második esetben a rendelésekből befolyó összeget felajánljuk egy olyan szervezetnek amelyek ültetést szerveznek. Itt támogató partnerként szállunk be a zöldítés projektbe. Általában ezt a megoldást alkalmazzuk tekintetbe véve azt, hogy nagyon szívesen csatlakozunk olyan szervezetekhez amelyek a közösségek zöldítését tűzték ki célul. 

0
    0
    Bevásárlókosár
    Kosár üres