Lebomló, környezetbarát telefontokok

KÖRNYEZETBARÁT TELEFONTOK VAGY MŰANYAG ?

2020-ban a telefontokokat már szinte úgy cserélgetjük, mint egy ruhakiegészítőt. A legtöbbünk háztartásában megbújik minimum 2-3 tok, amik néhány hónap után elszíneződnek, eltörnek vagy csak megunjuk őket, így kénytelenek vagyunk egy újabb, de szintén gyenge minőségű tok után nézni – ezzel egyidejűleg pedig a műanyaghulladék termelésünket is megdobjuk. 

Szelektív hulladékgyűjtő

A telefontok-piacot masszívan uralja a műanyag, viszont érdemes kicsit körülnéznünk a bőr, fa és egyéb természetesebb anyagok háza táján is, ha tartós, biztonságos ökomegoldást keresünk a telefonunknak, mert nem csak praktikus, de nagyon stílusos alternatívák is megnyílhatnak előttünk.

Telefontok mint komposztálható hulladék

Komposztált föld

Ha öko telefontokokról van szó, a környezetbarát modellek megkerülhetetlenek. A 100%-ban komposztálható lebomló és törésálló alternatívák nemcsak képesek teljesíteni a műanyag társaik által nyújtott élményeket, de még túl is mutatnak rajtuk.

A tokok BPA-mentesek, így amellett, hogy a környezetünket is segítenek óvni, a mi egészségünket sem veszélyeztetik káros anyagokkal, így gyerekek kezébe is bátran adható egy környezetbarát kiszerelésbe csomagolt telefon.

Nem komposzt barát

A BPA a “biszfenol A” rövidítése. Ez egy ipari vegyi anyag, amelyet bizonyos műanyagok és gyanták előállítására használtak az 1960-as évek óta. A BPA polikarbonát műanyagokban és epoxigyantákban található. A polikarbonát műanyagokat gyakran olyan tárolóedényekben használják, amelyek élelmiszereket és italokat tárolnak, mint például bizonyos PET vízpalackok. 

A KÖRNYEZETBARÁT TELEFONTOK NULLA KÖRNYEZETSZENNYEZÉS MELLETT MINTEGY FÉL ÉV ALATT LEBOMLIK.

A tokok képesek akár 3 méteres esések esetében is megvédeni a készülékeket, megemelt kávával további védelmet nyújtanank a kijelző betörése ellen. A telefontokok nem zavarják a vezeték nélküli töltést, és általánosságban véve ellenállóak, vékonyak és könnyűek.

A Bio termékek nem csak környezetbarátak, hanem az okostelefonon is tökéletesen néznek ki! Puha érintésűek, kompatibilisek a Qi induktív töltőkkel, ellenállnak a karcolásoknak, az eséstől és a napi használattól is védik a készüléket. Tökéletesen illeszkednek az adott okostelefon modellhez.

Trendi és stílusos lebomló telefontok – megbízható forrásból

Ha fontos a telefonod védelme, érdemes nyitott szemmel tájékozódni, és megfelelő minőségű kiegészítőket beszerezni. A legjobb olyan helyről vásárolni, ahol ellenőrzött, kiváló minőségű termékek széles választékát kínálják. Online vásárlás esetén pedig nyugodt lehetsz a garancia felől.

Komposztálható

A környezetvédelem a mi irányunk, mert a Föld a mi közös felelősségünk!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Bevásárlókosár
    Kosár üres