Környezetbarát telefontok

Mindannyian tudjuk, hogy a világ tele van műanyag hulladékkal és ebben a telefonos tokok is szerepet játszanak. Évente több mint egymilliárd műanyag telefontokot adnak el, anélkül, hogy az emberek elkezdenék átgondolni vásárlási döntéseiket. A biológiailag lebomló telefonház megvásárlása a műanyag helyett nemcsak a környezetet segíti, hanem az emberek hozzáállását is megváltoztatja a műanyag hulladékkal szemben.

Miért van értelme a biológiailag lebomló telefontoknak?

Semmi oka nincs annak, hogy valamennyien ne tudnánk egy kicsit környezettudatosabbak lenni, és mivel évente több mint egymilliárd műanyag telefontokot adnak el, gondolkodásunkban még egy apró döntés is hatalmas változást hoz. A telefontokokat nem csak az eszköz védelmére használják, hanem nyilatkozattételre is. Gyakran tükrözi az ember a társadalmi és a kulturális preferenciáit, így az emberek megmutathatják a saját egyedi márka-preferenciáikat, megmutathatják támogatásukat egy zenekar, alkotó vagy egy híresség iránt. A telefontokok ugyanolyan relevánssá váltak, mint maga a telefon, ha nem jobban.

környezetbarát telefontok segítségével már nemcsak nyilatkozatokat tehet egy ember a nézőpontjairól, hanem lépésekkel is támogathatják a környezettudatosabb jövő felépülését.

A biológiailag lebomló telefontok ötlete aggaszthat néhány embert. Milyen kérdések merülhetnek fel?

Megolvad, ha nedves lesz?
Könnyen eltörik?
Ugyanaz a kopási élettartama, mint egy normál tok esetében?


Mindezek a kérdések érvényesek, és a nagy hír az, hogy a biológiailag lebomló telefontok ugyanolyan szívóssággal rendelkezhetnek, mint a műanyag társaik. A tokokat általában 160 napos lebontásra tervezik, de csak speciális komposztálási körülmények között, így biztos lehet benne, hogy nem esik szét, ha kint hagyja .

A környezetbarát telefon tok kiválasztása nem feltétlenül tudatos választás, egyes esetekben a kínálat egyszerűen le tud szólni.

Túlárazott a környezetbarát telefontok?

Többet fizessen azért, hogy egy kicsit támogassa környezetet?

Megint csak helytálló kérdések. Azonban az elektromos autókkal ellentétben, egy minőségi környezetbarát tok nagyjából ugyanannyiba kerül, mint egy jó minőségű műanyag tok

Átlagosan 1000 évre van szükség egy műanyag telefontok lebontásához.

A Proofcase biológiailag lebomló telefontokja természetes anyagokból áll, beleértve a bambusz kötőanyagokat és a növényi polimereket.

A biológiailag lebomló termékek segítenek, csökkenteni a hulladék mennyiségét. 

Egy ember is tud tenni azért, hogy a környezetét, ha csak egy kicsit is, de jobbá tegye.

Vélemény

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Bevásárlókosár
    Kosár üres