Gyakori kérdések

Gyakran ismételt kérdések

Milyen szállítási lehetőségek közül választhatok?

A termék kiválasztása során az általunk ajánlott kiszállítási mód az átvevőhelyre való szállítás, ugyanis a csomagküldő átvevőhelyeken a termékeket a bérkezéstől számított  21 napon belül bármikor átveheti.

Ez mellett lehetőség van futárszolgálattal való házhozszállítást kérni, ez esetben a futárszolgálat veszi fel a kapcsolatot önnel, és velük történik a kiszállításról való egyeztetés.

Mennyi időn belül kapom meg a terméket?

Igyekszünk a lehető leggyorsabban feldolgozni a rendeléseket. A csomag érkezése a feldolgozástól számított 2-3 munkanapon belül várható. Minden kiszállítási információról e-mailben küldünk értesítést. Továbbá a rendelés állapota is ellenőrizhető ezen a linken.

Milyen fizetési módok közül tudok választani?

Kétféle fizetési mód közül lehet választani webáruházunkban. Bankkártyás fizetés esetében a tranzakció a Paylike internetes rendszerén keresztül zajlik, az utánvétes fizetés pedig a máshol is megszokott módon történik a termék átvételekor. Kérjük mindig álljon rendelkezésére elegendő készpénz vagy esetleg bankkártya a csomag átvételéhez. 

Mi a teendő ha sérült terméket kapok?

Sajnos valóban előfordul, hogy a szállítás közben megsérül a termék, ilyenkor lehetőség nyílik a termék cseréjére. Küldd vissza nekünk a sérült terméket, és mi küldünk helyette másikat. Adataink itt elérhetőek. 

Mi a teendő ha reklamálni szeretnék?

Reklamációkat az info@proofcase.hu e-mail címre küldhet nekünk, ügyfélszolgálatunk általában pár órán belül válaszol, de a legrosszabb esetben is 24 órán belül választ kap kérdésére, vagy megoldásra kerül az ön által jelzett eset. 

Milyen anyagból készül a telefontok?

Az általunk forgalmazott termékek mindegyike növényi rost alapú anyagból készülnek, amelyek komposztálva 6-18 hónap alatt lebomlanak. A lebomlás folyamata során tápanyagokat juttatnak a talajba. 

Valóban minden rendelés után ültettek fát?

Ez így van. A folyamat kétféleképpen nézhet ki. Az első, hogy összegyűjtjük egy bizonyos időszak rendeléseinek számát(pl. ősz. tél), plusz az időjárás is engedi akkor berendeljük a facsemetéket. Majd az előre leegyeztetett helyszíneken amelyek többnyire községek és városok szoktak lenni elültetjük a fákat.

A második esetben a rendelésekből befolyó összeget felajánljuk egy olyan szervezetnek amelyek ültetést szerveznek és támogató partnerként szállunk be a zöldítés projektbe. Általában ezt a megoldást alkalmazzuk tekintetbe véve azt, hogy nagyon szívesen csatlakozunk olyan szervezetekhez amelyek a közösségek zöldítését tűzték ki célül. 

0
    0
    Bevásárlókosár
    Kosár üres